Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАстроложката Алена коментира пред водещия Антон Хекимян по

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВАстроложката Алена коментира пред водещия Антон Хекимян по
Коментари Харесай

Алена: Ако сключвате брак през 2021-ва, не са важни цифрите на датата, а данните на младоженците

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

Астроложката Алена разяснява пред водещия Антон Хекимян по БТВ кои дати нумерологично са най-подходящи за подписване на брак през 2021 година:

" През целия 21-ви век няма нито една огледална дата. Има атрактивни дати и хората вземат решение да си ги изберат поради красиво нареждане на числата. 

Нулата пред 2-ри месец е без значение преди месеца, само че е значима, когато е в годината. Така че през 21-ви век това на листа са забавните дати. 

Интересното е, че огледалната дата е привлекателна и атрактивна. Хората вземат решение, че когато датата е огледална, тя носи красиви трептения.

Само че когато се пресмята дата за брак, тя няма нищо общо с това, което роднините споделят. Съботните сватби са позволени след залез слънце, до момента в който всички други дни разрешават подписване на брак, съботата единствено блокира. Датата за брак се пресмята на база двете карти на двамата. 

Взимайте си авансово изчисленията, тъй като това е значимо. Подгответе се душевен да гласувате на 4 април. ", прикани феновете астроложката и нумероложка Алена. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР